EventC

Vi er et professionelt eventbureau, der elsker at lave skræddersyede og uforglemmelige events. Vi samarbejder med erhvervslivet omkring partnerskaber, og vi står gerne for dit næste firmaevent. Vi fokuserer på den samlede oplevelse, så du får en færdig løsning, der hænger sammen fra start til slut.

Kontaktinfo:

Riddergade 17, 1

7000 Fredericia

Beskrivelse

Siden 2010 har vi arrangeret alt lige fra små intimkoncerter, foredrag og stand-up til store koncerter med op til 6.000 gæster. Vi kan skrive nogle af de største kunstnere på vores CV, men uanset størrelse er venue og kvalitet altid prioriteret højt.

EventC er et full-service eventbureau. Det vil sige, at I kun behøver at handle ét sted, for vi klarer både de praktiske og kommunikative opgaver. Hvis I har behov for det, så står vi gerne for idéudviklingen, så den samlede løsning følger en rød tråd, der gør oplevelsen uforglemmelig.
Uanset om det er Jeres firmafest, julefrokost, jubilæumsfest, kick-off-arrangement, effektiv teambuilding eller noget helt andet, så sørger vi for et gennemført arrangement.

EventC kan både udføre konsulentopgaver for erhvervslivet og kommuner og vores speciale er musikbranchen. Vi samarbejder med de største danske kunstnere og hjælper også gerne Jer.

Andre butikker i Fredericia