Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sommerrock og Open By Night

3. juni kl. 15:00 - 22:00

Fredag den 3. juni 2022 er der igen Sommerrock med Open By Night i Fredericia.

Programmet er klar og der bliver helt sikkert fest rundt i byen!

Rådhuspladsen
15.30 Keen on Queen
17.30 Dodo & The Dodos
19.30 Tobias Rahim
21.30 Midt Om Natten

Keen on Queen
Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer. Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale.

Dodo & The Dodos
Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Tobias Rahim
Et fundament på catchy melodier og charmerende leveringer. Et rum hvor der både er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, sex og ulykkelig kærlighed. Udsolgte koncerter, millioner af streams og uundgåelige radiohits; 2021 blev året hvor Danmark for alvor forelskede sig i Tobias Rahims forførende lyrik, euforiske lyd og fængslende visuelle univers i form af kæmpehittet ”STOR MAND”.

Tobias Rahim er en kunstner, som skaber sit helt eget rum, hvor han leger med ærlige følelser og poetisk, grænsesøgende lyrik tilsat et æstetisk ofte provokerende, men smukt udtryk. Det er et frirum, hvor der er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, humor, sex og ulykkelig kærlighed.

Sange som ’Costa Del Sol Til København’ og ’Jesus’ vidnede hurtigt om artist, man ikke bare kunne sætte i bås. Og den efterfølgende udgivelse af debutalbummet – og kortfilmen – ’NATIONAL ROMANTIK 2021’, gjorde, sidste år, Tobias Rahim til et af de varmeste og mest interessante nye navne i dansk popmusik.

Midt om Natten
Det lokale orkester tager dig med på en rejse over LANGEBRO, frister dig til at KØB BANANER, inviterer dig til at danse med KVINDE MIN, FRU SAUTERNE og MIG OG MOLLY. Ingen sidder og laver PAPIRSKLIP eller kigger på uret, der siger TIK TIK, når musikken spiller, for inden du har set dig OM (LIDT), slutter din festlige aften med et brag MIDT OM NATTEN.

Midtpunkt
09.00-10.00 Gratis morgenmad
10.00-22.00 Relax-område

Danmarksgade
16.00-20.00 Kids Zone med mulighed for forældreparkering

Vendersgade
16.30 – 18.30 – 20.30
Helene Hansen

Gothersgade nord
16.30 – 18.30 – 20.30
Banana Jam

Gothersgade syd
16.30 Tom Donovan
18.30 Fairy’s Tail
20.30 Padlock Chain
22.30 Sunset Strip

J. B. Nielsens Plads
15.00-22.00
Hyttemarked

Der er gratis adgang til alle koncerter og aktiviteter.

Fredericia kommer til at spille for fuld musik og med masser af gode tilbud i butikkerne.

Detaljer

Dato:
3. juni
Tidspunkt:
15:00 - 22:00